Szolgáltatásaink  
Referenciák
Kapcsolat
Ajánlatkérés

Cégünk speciális kimondottan vadátvételre ill. lőtt vadak tárolására alkalmas daruzható konténer hűtőkamra gyártását dolgozta ki.
A kamrák egyedi megrendelésre méretigény szerint készülnek, legsűrűbben előforduló méret a melléklet szerinti műszaki vázrajz szerint 3 x 2 x 2,4m-es.
A kamratest kialakítása olyan, hogy a belső térben a mennyezeten két db sínpálya lett felszerelve görgősorral. A kamrához igény szerint rendelhető egy motoros irányítógombokkal ellátott daruszerkezet is. A daruszerkezet lehetővé teszi, hogy egy nagyvadat is akár egy ember a szállító járműről berakjon a hűtőkamrába mindenféle kézi emelgetés nélkül,
A görgővel ellátott kampót beakassza az állat lábába, és a daruval beemeli a kamra sínszerkezetéhez, melyre áthúzza és betolja a kamrába.
A kamra zártszelvény profilvázra kétoldalt porszórással festett purhab szigetelésű panelból készül, szükség szerint esővédő tetővel, belső világítással.
Hűtőtechnológia, digitális hőfokkijelzővel, automatikus leolvasztás vezérléssel ellátott blokkhűtő. A hűtőberendezés beüzemelést nem igényel, csak csatlakoztatni kell a 230 V-s hálózathoz.
A kamra telepítéséhez az alapterületnek megfelelő méretű síkbeton aljzat szükséges.
Daru esetén a darutartót szintén a helyszínen kell betonalapba telepíteni.
Természetesen a helyszíni telepítéseket ill. igény esetén a szállítást is vállaljuk.